Sultan Baba İlim ve Hizmet Vakfı

HAKKIMIZDA

2015 yılında kurulan vakfımız; Ümmet-i Muhammed'in her bir ferdine faydalı olmak amacıyla fahri olarak 60 yıl öncesine dayanan faaliyetlerini devam ettirmektedir. Değişen dünyada değişmeyen manevi değerlerin devamlılığını sağlamak niyetiyle 35 yılı aşkın bir süredir eğitim faaliyetleri, sosyal ve kültürel etkinlikler, yardım faaliyetleri, basın-yayın hizmetleri ve manevi hizmetlerini sürdürmektedir. Vakfımızın yapmış olduğu faaliyetlerde belirli bir dönemi kapsamayıp “hayat boyu hizmet” ilkesini benimsemiştir.

GAYEMİZ

Maddi manevi tüm imkânlarıyla hizmet veren vakfımızın amacı; 'İslam ahlakıyla yaşayan, vatanına ve milletine bağlı, sorumluluklarının farkında olan, topluma örnek teşkil edip hizmet şuuruyla hareket eden bireyler yetiştirmek ve bu bireyleri toplumun hizmetine sunmaktır.'

Vakfımızın amaçları arasında; ‘ Türkiye sınırları içerisinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin, eğitimine destek olmak, fakir ve muhtaç ailelere eğitim konusunda yardımcı olmak, gençlerin ilmi, fikri ve ahlaki bir düzeyde eğitimine faydalı olmak' yer almaktadır.