info@sultanbabavakfi.org.tr

Misafirhane ve Aşevlerimiz

Vakfımız misafirhaneleri fahri 1985, resmi olarak 2015 yılından bu yana hizmet göstermektedir.

Türkiye genelindeki misafirhane ve aşevlerimiz;

• İstanbul Zeytinburnu Genel merkezimizdeki misafirhanemiz, günlük 1000 kişiye yemek verebilecek kapasiteye sahiptir.
  • Ankara da bulunan misafirhanemiz, günlük 3000 kişiye yemek verebilecek kapasiteye sahiptir.
  • Konya da bulunan misafirhanemiz, günlük 100 kişiye yemek verebilecek kapasiteye sahiptir.
  • Adapazarı ‘nda bulunan misafirhanemiz, günlük 80 kişiye yemek verebilecek kapasiteye sahiptir.
  • İzmit’te bulunan misafirhanemiz, günlük 120 kişiye yemek verebilecek kapasiteye sahiptir.
  • Samsun’da bulunan misafirhanemiz, günlük 120 kişiye yemek verebilecek kapasiteye sahiptir.
  • Urfa da bulunan misafirhanemiz, günlük 40 kişiye yemek verebilecek kapasiteye sahiptir.
  • Kütahya da bulunan misafirhanemiz, günlük 30 kişiye yemek verebilecek kapasiteye sahiptir.

Bu şubelerimizde, belirtilen sayıdaki kişilere ücretsiz 365 gün konaklama ve yemek imkanı sunulmaktadır.