Dergi- Kitap Çalışmaları

Allah-u Teala buyuruyor ki;

‘’Sizden hayra çağıran,iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun.İşte onlar kurtuluşa erenlerdir.’’

Sultan Baba İlim ve Hizmet Vakfı olarak 30 yıldır bu ayet-i beyyinatın ışığında adımlarımızı atarak Hakk’ın safına insanları davet ediyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz ‘’Dergi-Kitap Çalışmaları’’ ile maddi - manevi,ilmi ve ameli muhtaçlıklarımızın artış gösterdiği devrimizin dünyevi ve uhrevi sıkıntılarını önlemeye çalışmaktayız.10 yıldır çıkardığımız Dergimiz ve muhtelif eserlerimiz bu faaliyet kategorisi içerisinde yer almaktadır.Yalnız Hanım kadrosundan oluşması ile ilk özelliği taşıyan Seyyide’miz gün geçtikçe ülkemiz çapında faaliyetlerini arttırarak sürdürmekte ve kültürel alanda öncü olmaya devam etmektedir.

KİTAP ÇALIŞMALARIMIZ

Kendi eğitim kadromuzun oluşturdukları öğrencilerimizin bireysel gelişim ve ihtiyaçlarına göre hazırlanmış kitaplarımız ile öğrencilerimizin anaokullarımızda ve yaz Kur’an kurslarımızda materyal ihtiyaçlarını karşıladık. Yaz okulu kitaplarımızda eğlenerek öğrenme-oynayarak öğrenme metotlarını destekleyecek etkinliklere yer verdik.