Kermeslerimiz

Sultan Baba İlim ve Hizmet Vakfı olarak hanım kardeşlerimizin say-u gayretleri ile yurdumuzun birçok bölgesinde hayır faaliyetleri gerçekleşmektedir.İhtiyaç sahibi talebelerin maddi manevi eğitim ihtiyaçları,Kur’an kursu ve okul inşaatlarında maddi bir temel teşkil eden kermeslerimiz çok yönlü bir hayır kervanıdır. Hayrı yapan,toplayan,satın alan olarak her bir halkanın hayrına ayrı ayrı imkan sağlamaktadır ve hizmetlerin maddi devamlılığında bir bereket teşkil etmektedir.Çok yönlü kermeslerimizin yanı sıra Hizmet Gönüllüsü kardeşlerimizin özellikle helal gıdaya yönelik hassasiyet göstererek yapmış oldukları gıda kermeslerimiz de bulunmaktadır.

Ev hanımlarının toplumsal hizmete dahil edilmeleri konusunda da etkili olan kermeslerimiz,yiyecek ve dikiş atölyelerimiz,artık materyal değerlendirme atölyelerimiz bulunmaktadır.