Sultan Baba İlim ve Hizmet Vakfı Kızılay Koordinesinde Deprem Bölgesinde

Merkezi İstanbul Zeytinburnunda olan Sultan Baba İlim ve Hizmet Vakfı; Kahramanmaraş merkezli depremde Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı Hüseyin TAMGÜNEY riyâsetinde: 164 gönüllü; 4 tır yardım malzemesi, 13 taşıyıcı araç ile depremin 2. günü itibari ile bölgede yaraları saran ilk STK’lardan oldu.

Kahramanmaraş merkezde 3 öğün sıcak yemek, Kahramanmaraş Geçici Barınma Merkezindeki depremzedelerin gıda, giyim, ayakkabı, battaniye, hijyen ve temizlik malzemeleri ihtiyaçlarını dağıtıyor.

Kahramanmaraş köylerinde ki depremzedelerin ihtiyaçlarını tespit ederek özenle hazırlayarak yerlerine ulaştırıyor. Sultan Baba İlim ve Hizmet Vakfı Kahramanmaraş deprem bölgesinde bulunan 10 bin depremzedenin birçok alanda ihtiyaçlarını karşılayarak gönülleri ısıtıyor.