Burslarımız ve Öğrenci Teşviklerimiz

Vakfımız burs faaliyetlerinde kimsesiz çocukların ve başarılı öğrencilerin desteklenmesini kendisine şiar edinmiştir. İnsanı yücelt ki devlet yücelsin düşüncesi ile çocuklarımızı yarınlara hazırlamak için maddi ve manevi imkânlar tesis etmektedir.

Milli eğitim sistemimizin hedefleri doğrultusunda kurmuş olduğu okullarda, Kur’an kurslarında, yurtlarda veya diğer okullarda eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilerin destek ve teşvikinde üzerine düşen sorumluluğu her yıl artırarak yerine getirmektedir.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, hafızlık, lisans ve yüksek lisans kademelerinde onlarca öğrenciye yüzde yüz, yüzde yetmiş beş, yüzde elli, yüzde yirmi beş dilimlerinde, yemek-servis, barınma, kırtasiye masrafları, başarı ödülü umre ziyareti, yetim-öksüz, hafızlık bursları verilmektedir. Burs faaliyeti vakfımızın eğitim faaliyetleri içerisinde 60’lı yıllardan beri organize edilmekte olup 2015-2016-2017 yıllarında sayısız öğrenciye ulaşılacak şekilde plan ve program çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.