Vakfımıza Ait Eserlerin Korunması

Vakfımız bünyesinde bulunan gayrimenkullerin 2015, 2016, 2017 yılında bakım ve onarımları devam etmekte olan binalarımızın durumları:

• 2015 yılı Konya Karatay’da bulunan misafirhanemizin restorasyonu yapıldı. Kapasitesi genişletildi. Erkek ve hanım misafirlerimize hizmet verecek şekilde bölümlendirildi.
  • 2016 yılında Samsun İli İlkadım İlçesindeki binamızda anaokulu bölümü teşekkül ettirildi.
  • 2016 yılında İstanbul Genel Merkezimizde İslâmi İlimler Seminer salonu teşekkülü projesi hayata geçirildi.
  • 2017 yılında İzmit İli Başiskele İlçesinde Kullar mevkiindeki binamızda anasınıfı-ilkokul-ortaokul açılışı için gerekli olan değişiklikler yapıldı. Ve eğitim dönemine yetiştirilerek faaliyete açıldı.
  • 2017 yılında Emirler Etimesgut’taki binamızda anaokulu bölümleme çalışması devam etmektedir.