Sultan Baba İlim ve Hizmet Vakfı Kutlu Doğum Programı ve Kermesi

Sultanbaba İlim ve Hizmet Vakfı Talebe yurtları ve Sultan Anne Anaokulları tarafından organize edilen 24 Nisan 2016 Pazar günü Saat 13:00-16:00 arasında MEB Şura Salonu Beşevler'de gerçekleştirilecek, hanımlara özel 'Mukaddes Doğum Merasimi' programı geniş içeriği ile dikkat çekiyor.

Sultan Baba İlim ve Hizmet Vakfı tarafından yapılan açıklamada 'Kutlu doğum haftası nedeniye gerçekleştireceğimiz bayanlara özel 'Mukaddes Doğum Merasimi' programımız içeriğinde; Kur'an-ı Kerim tilaveti, İlahi ve ezgiler, Tiyatro Gösterisi, Sema Gösterisi, Anaokulu Mehter Takımı, Sohbetler, Esma-i Nebi slayt Gösterisi gibi dolu dolu bir etkinlik hazırladık. Ayrıca girişte talebeler yararına kermes düzenlenecektir. Bu anlamlı ve hayırlı organizasyona tüm kardeşlerimizin iştirakini ve desteğini bekliyoruz. Yorucu ve uzun soluklu çalışmalar sonucu hazırladığımız programın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.' denildi.

HABER KAYNAĞI İÇİN YIKLAYIN.