"BİLİNÇLİ ANNE & BİLİNÇLİ TOPLUM"

Vakfımızın Samsun şubesinde, her ay 2 defa farklı konu ve uzman eğitimciler eşliğinde gerçekleştirilecek seminerlerimiz 'Eğitim Anne Karnında Başlar' konusuyla başlamıştır.

Vakfımız; Kur'an ve Sünnet ışığında çıkmış olduğu Ümmete hizmet yolunda, Mısırlı Mücahit Hasan el-Benna'nın "Ümmetin yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir." sözünden hareketle toplumu temelden inşa etme adına bir adım daha atmıştır.

Günbegün değişen dünyamızda ebeveynlerin sorumlulukları da sürekli değişmektedir. Amacımız bu seminerler sayesinde anneler ve çocukları arasındaki köprüyü sağlamlaştırmaktır.

Çocukların fiziksel ve psikolojik gelişiminden din eğitimine kadar geniş bir konu yelpazesiyle seminerlerimiz devam ediyor.