Mürşid- i Kâmilîn Sultan Baba (KS) büyük bir muhabbetle anıldı.

24 Kasım 1991 yılında bu fâni dünyadan dâr-ı saadete göç eden Sultan Baba (KS)' yı Anma ve Mevlid Programı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen katılımcılar ve vakfımızın kurucusu Sayın Hüseyin Tamgüney' in katılımıyla gerçekleştirildi.

Anma programı kapsamında pek çok etkinliğin yanı sıra Sultan Baba' nın tasavvufî yönünün anlatıldığı oturumda Seyyide Dergisi Genel Yayınn Yönetmeni Sare Tamgüney Ziyansız Hanımefendi moderatörlüğünde; Dr. Safiye Tamgüney, Doç. Emel İştar Işıklı ve Araştırmacı - Yazar Fatma Türk Toksoy' un katılımıyla bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşinin ardından Yunus Emre temsili, ilahiler ve şiirler ile manevi bir iklim yaşandı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda programa katılım oldukça fazlaydı. Hanımlara yönelik Zeytinburnu Kültür Merkezi'nde, beylere özel olarak da Zeytinburnu Vakıf Genel Merkezinde yapılan  programa yaklaşık bin kişi katıldı. Her daim O Sultan'ın himmetine nail olmak duasıyla...