info@sultanbabavakfi.org.tr

Eğitim Faaliyetlerimiz

VAKFIMIZIN OKUL TEMSİLCİLİĞİ:

SULTAN İLİM EĞİTİM VE ÖĞRETİM KURUMLARI

İnsanlar rengârenktir. Bu renklerden bir gökkuşağı oluşturmak Sultan İlim Eğitim ve Öğretim Kurumlarının işidir. O renkleri manası ile buluşturmak, güneşi sarı, ağacı yeşil, bulutu mavi kılmak için, tohumun yeşerdiği mevsimi kaçırmamak, iyi bir insan çiftçisi olmak Sultan İlim Eğitim ve Öğretim Kurumlarının benimsediği gayenin bir parçasıdır.

Küçüklere muhabbet, büyüklere hürmet, arkadaşa vefa, komşuya selam, dosta tebessüm, sıkıntıya sabır, nimete şükür, çevreye temizlik, bakışa derinlik kazandırmak; güne güneş, geceye huzur katmak için çocuklarımızı yetiştirmek gayreti ile eğitim rotamızı belirledik.

Buluşçulukta ufuk açan tasarımları, eğitim programları ile bedensel ve ruhsal gelişimin bir kuşun iki kanadı gibi olduğuna inanarak, duygu-düşünce-ahlak-bilgi-tecrübe gibi boş olan tabir caiz ise insana ait petekleri, en faydalı ballar ile doldurabilmektir.

Vakfımız bünyesinde bu milli manevi hedefler ile eğitim kurumlarımız 2016-2017 tarihinde hizmete açılmıştır. Sultan İlim Eğitim ve Öğretim kurumlarımızda; akademik eğitim kadromuzla anaokulu, anasınıfı, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim ve öğretim verilmektedir.

OKULLARIMIZDA SOSYAL VE BİLİMSEL ETKİNLİKLERİMİZ

• Sınıf içi Koçluk Uygulamaları
  • Eğlenceli ve Uygulamalı Fen ve Bilim Etkinlikleri
  • Örnek ve Öncü Şahsiyetler Tanıtım Kulübü
  • Şiir ve Tefekkür Kulübü
  • Kodlama Programları
  • Kurs Ücretine Kaliteli Okul Hizmeti.
  • Başarı Ödülü Umre Hediyesi.
  • Sultan Okul Modeli.
  • 3 Dilde Eğitim İmkanı Türkçe-Arapça-İngilizce